Premium accounts
are only £9.99 - Upgrade now

Java Solutions - from September 2015

Viewing forum thread.
Back to Game Queries.
Back to Forum List.

Pages: 145
6
789
dgeneratio
dgeneratio
Posts: 37,934
21:45 Fri 11 Dec 15 (GMT)  [Link]  
F11 is making it easier is it not?
Zooming in to make potting the balls easier nah not for me. Rather miss and use trial and error instead of expanding a pocket just to sink the ball.


First time i tried 22" in college library, i sucked, why? because i wasn't used to the size. If you practice a size for years then you get a feel for the angles and can't go without it.

Destiny plays 22" but can't play 19", Seb is on a 13" i think but Seb would struggle with angles for a few days.

Rapid_pot also does 22" if i remember, Biggest i saw was 24" by Pallosalama on Snooker, its all about preference. I suck right now but give or take a few weeks and i should be ok again.
thegame26
thegame26
Posts: 3,353
21:55 Fri 11 Dec 15 (GMT)  [Link]  
doesn't zoom in just give u full screen you melt :P
_knightmare_
_knightmare_
_knightmare_
Posts: 14,610
13:46 Sat 12 Dec 15 (GMT)  [Link]  
Surely if you expand a table the resolution will alter therefore making the pockets appear to be larger? You melt lol
dgeneratio
dgeneratio
Posts: 37,934
18:25 Sat 12 Dec 15 (GMT)  [Link]  
anyways, Rich needs a fast browser with F11, any ideas mate?
derik_dalton
derik_dalton
Posts: 3,783
23:33 Sat 12 Dec 15 (GMT)  [Link]  
Surely if you expand a table the resolution will alter therefore making the pockets appear to be larger? You melt lol


True comment ash
Since the screen fell off my laptop, I got an hdmi cabe and plugged it into kitchen telly it worked.
A couple er year ago raptorman did controls from his computer and sorted other probs out.
However, screen resoloution he couldn't do from his end and the correct one lengthens the table but the balls are smaller and graphics are that bad for funky, that u cant even make the numbers out on the balls and they don't appear round, however I can use an incorrect one and the table size is perfect, but the gameplay is all educated guesswork, for example when cutting a ball in middle bag, say if the ball is in a straight line with pocket, the correct shot is to cut as less of the ball as possible, but on mine that would miss the ball, so I cut at over three quarter ball.

Close shots are very awkward cos theres little room to see the angle so majority of my shots are positioned to leave the white at completely the other end of the table to judge the angle better,this obviously takes away from the natural thought process that a good player inrl or on here has, and its harder to play 3,4 shots infront which I were used to.
There was a program raptor downloaded for me but it ran out som,e kind er drive cleaner after u ran that that would decrease the guesswork and it would be more realistic tbc
derik_dalton
derik_dalton
Posts: 3,783
23:37 Sat 12 Dec 15 (GMT)  [Link]  
\However then u need to readapt the shots are a quarter of a ball difference, plus sometimes u frget, and if u don't keep recleaning then it wears off anyway.

To me theres no easier and more accurate way than paying on a laptop, and its twice as comfortable
dgeneratio
dgeneratio
Posts: 37,934
12:00 Sun 3 Jan 16 (GMT)  [Link]  
dgeneratio
dgeneratio
Posts: 37,934
17:35 Tue 12 Jan 16 (GMT)  [Link]  
Tried Maxthon but when i press okay to log in it won't load the page, any ideas?
_knightmare_
_knightmare_
Posts: 14,610
17:47 Tue 12 Jan 16 (GMT)  [Link]  
That's a bit odd - even though I don't like Maxthon tbh.
dgeneratio
dgeneratio
Posts: 37,934
18:11 Tue 12 Jan 16 (GMT)  [Link]  
Just thought i would try it as Rich says its like Opera but slower and always had trouble with pace so on paper seemed like the right browser.

Firefox is okay but takes ages to load pages and when ads change i get lag spikes (can cope with that) but when i have Facebook open it can take anything up to 5 minutes for lag to disappear (None of that on Opera).

When installing it said i was missing a component but still downloaded and ran fine (Maxthon) just when i log into things the page no longer loads where the browsing is fine before. I am not sure if i want to risk that component as had to download two on brothers laptop to test out Armoured Warfare and his Minecraft disappeared.
dgeneratio
dgeneratio
Posts: 37,934
18:23 Wed 13 Jan 16 (GMT)  [Link]  
Firefox is okay but takes ages to load pages and when ads change i get lag spikes (can cope with that) but when i have Facebook open it can take anything up to 5 minutes for lag to disappear (None of that on Opera).


If i browse on Opera and play on Firefox, then no lag on Facebook.
_knightmare_
_knightmare_
Posts: 14,610
18:29 Wed 13 Jan 16 (GMT)  [Link]  
Just like I recommended the Torch browser before and many switched to using it, I would once again advise to change too another browser called: Comodo IceDragon.

It's virtually the same as Firefox but IMO runs a lot smoother and faster. All those who have switched to it like it and I've had zero complaints.

Up to you I find Maxthon is super slow and stutters, Opera doesn't work anymore, Google Chrome with IE Tab (uses too much CPU therefore increases the risk and potential to lag).

Torch Browser is prone too malware issues and as a result slows the computer down and also creates pop up boxes which are unnecessary and annoying.

Comodo IceDragon: https://icedragon.comodo.com/ - Enjoy.


IceDragon FAQ

What's the difference between Mozilla FireFox and Comodo IceDragon?

IceDragon features privacy and performance enhancements over the Firefox core browser as well as additional features such as SiteInspector malware scanning, Comodo Secure DNS and improved social media functionality.
dgeneratio
dgeneratio
Posts: 37,934
18:32 Wed 13 Jan 16 (GMT)  [Link]  
I heard when your in F11 it likes to unzoom a lot, i can try it but if it does then won't be for me
_knightmare_
_knightmare_
Posts: 14,610
18:34 Wed 13 Jan 16 (GMT)  [Link]  
Never had that issue you mention - I don't use the F11 display at all anyhow but I know Firefox used to zoom out once the left mouse button was held down for a period of time.
dgeneratio
dgeneratio
Posts: 37,934
18:39 Wed 13 Jan 16 (GMT)  [Link]  
I know Firefox used to zoom out once the left mouse button was held down for a period of time.


Never had that, ill try comodo when i have more time
dgeneratio
dgeneratio
Posts: 37,934
19:46 Tue 19 Jan 16 (GMT)  [Link]  
Tried Comodo and seems better, F11 doesn't minimise either so probably delete Firefox tomorrow
_knightmare_
_knightmare_
Posts: 14,610
20:03 Tue 19 Jan 16 (GMT)  [Link]  
kool - enjoy mate
Did recommend it.
dgeneratio
dgeneratio
Posts: 37,934
20:17 Tue 19 Jan 16 (GMT)  [Link]  
Yep flow of speed is better, only problem is i get two adverts Bet Victor and Halifax Charity Loan and when they appear (usually every 5 mins) i get lag for around 20-30 seconds (same on Firefox).

I know people will come out with get premium (still waiting for that but being patient) but i don't believe in Pay to Win as that what would happen if people has laggy ads.

Been playing through it but in a clan match it can be costly. Other than Premium and most obvious solution i won't mention, is there any other way to cut out these two ads?

If i had this on Opera i would have no issues, in a last ditch attempt any Opera alternates out there? as that was the Ultimate Browser for me.
_knightmare_
_knightmare_
Posts: 14,610
20:26 Tue 19 Jan 16 (GMT)  [Link]  
Vivaldi but not sure if the java plugin will work.
Deleted User
(IP Logged)
14:11 Fri 11 Mar 16 (GMT)  [Link]  
Is there a fix for Chrome yet ??
I haven't played for ages but I'm not changing browsers ..
Pages: 145
6
789
Unable to post
Reason:You must log in before you can post

Java Solutions - from September 2015

Back to Top of this Page
Back to Game Queries.
Back to Forum List.