Premium accounts
are only £9.99 - Upgrade now

Issue With Snooker Site

Viewing forum thread.
Back to Game Queries.
Back to Forum List.

immortal
immortal
Posts: 643
21:35 Sun 26 Jun 16 (BST)  [Link]  
Only posting this here because i literally can not gain any access to snooker. I try to go website and all i get is a page saying this -

What Page Says said:
Your Internet access is blocked

Firewall or antivirus software may have blocked the connection.
Try:
Checking the connection
Checking firewall and antivirus configurations
ERR_NETWORK_ACCESS_DENIED


It is confusing me now as pool works fine on either browser that i use but not snooker on every browser it does the same thing. Anyone got any ideas as i have tried to restart the laptop and everything.
_knightmare_
_knightmare_
Posts: 14,645
21:46 Sun 26 Jun 16 (BST)  [Link]  
Sounds like a Malware Virus mate - check your LAN settings and Proxy.

Reboot the router too - it could be something as simple as that.

Download: http://www.malwarebytes.org

Run the scans and then if it slows your computer - uninstall via Control Panel - this programs very useful.

Edited at 21:54 Sun 26/06/16 (BST)
immortal
immortal
Posts: 643
22:01 Sun 26 Jun 16 (BST)  [Link]  
I'll try the router reset soon then as i didn't understand the rest of it.
immortal
immortal
Posts: 643
22:44 Sun 26 Jun 16 (BST)  [Link]  
Router reset did not work
_knightmare_
_knightmare_
Posts: 14,645
22:45 Sun 26 Jun 16 (BST)  [Link]  
WhatsApp me mate and i'll try fix it step by step for you.
immortal
immortal
Posts: 643
23:18 Sun 26 Jun 16 (BST)  [Link]  
I give up.
immortal
immortal
Posts: 643
23:32 Sun 26 Jun 16 (BST)  [Link]  
Ive been in firewall protection on the control panel, denied Chrome as allowed and then allowed it again. Still not sorted it (that was an idea through an online help thing)

This only started today after i downloaded Ice Dragon browser.
dvz
dvz
Posts: 3,068
23:57 Sun 26 Jun 16 (BST)  [Link]  
if its malware id say Adwcleaner m8 that is very gd.

If its something to do with connection id try a proxy to test it (hotspot shield) m8.
_knightmare_
_knightmare_
Posts: 14,645
23:58 Sun 26 Jun 16 (BST)  [Link]  
Can you access snooker without the Firewall turned on?
immortal
immortal
Posts: 643
00:14 Mon 27 Jun 16 (BST)  [Link]  
I got no idea how to turn it off mate
_knightmare_
_knightmare_
Posts: 14,645
00:16 Mon 27 Jun 16 (BST)  [Link]  
What windows you running?
immortal
immortal
Posts: 643
01:01 Mon 27 Jun 16 (BST)  [Link]  
What windows you running?


10 i think.
immortal
immortal
Posts: 643
15:17 Mon 27 Jun 16 (BST)  [Link]  
I fixed it sort of. Was an issue with McAfee security on the laptop. Disabled its fire wall protection. I use AVG but no had the time to download that back on the laptop so will delete McAfee completely later on but for now i can access the site now.
_knightmare_
_knightmare_
Posts: 14,645
15:25 Mon 27 Jun 16 (BST)  [Link]  
Good to hear mate, it sounded like a firewall issue possibly caused through malware. I used to use McAfee mate but I hated it. Windows 10 already has Windows Defender built in and Comodo IceDragon has its own malware protection. You may not require anything else...they'll just conflict with each other IMO.

AVG is good, use the Free version and keep to a minimum amount of devices. I'd still recommend downloading Malwarebytes temporarily just to keep the computer secured...delete afterwards using the Control Panel (Add/Remove Programs).
dgeneratio
dgeneratio
Posts: 37,964
15:30 Mon 27 Jun 16 (BST)  [Link]  
Ah McAfee wouldn't recommend that. Glad you got it sorted mate.

Yep AVG is good, took one or two viruses off my machine in its time.

Meanwhile, look at Detective Dave go
Unable to post
Reason:You must log in before you can post

Issue With Snooker Site

Back to Top of this Page
Back to Game Queries.
Back to Forum List.